Marknadsföring i Falkenberg

Marknadsföring i Falkenberg – Nå lokala kunder

Posted on Posted in Blogg

Vill du lyckas med sociala medier krävs ett långsiktigt arbete. Men det kommer ge resultat. Problemet är att du som lokal företagare oftast saknar en stor marknadsavdelning som kan sköta marknadsföringen. Men sociala medier behöver inte vara dyrt och krångligt. Jag hjälper dig med marknadsföring i Falkenberg!

Klicka här för att läsa mer om vilka tjänster jag erbjuder

Lyckas i sociala medier

Det är i sociala medier du ska finnas om du vill nå kunder. Där får du mest ut av dina kampanjer eftersom du kan rikta ditt innehåll till rätt mottagare på ett effektivare vis. Men sociala medier tar tid. Du måste bygga upp ett engagemang och det gör du enbart genom långsiktigt arbete. Sociala medier har därför länge varit en utmaning för lokala företagare, eftersom det krävs mycket kunskap och tid för att lyckas och sällan har man några större marknadsavdelningar att tillgå. Mitt mål är att erbjuda lokala företagere hjälp att nå ut, utan att det tar för mycket tid eller kostar för mycket pengar. Det är så jag bäst hjälper lokala företagare med marknadsföring i Falkenberg.

Video är personligt

För att lyckas i sociala medier behöver du arbeta med både strategi, produktion, publicering och analys. Varje kanal är unik och det är svårt att på förhand veta vilken typ av innehåll som fungerar. Man måste lära känna sina följare. Men ofta handlar det om att vara personlig. Att bjuda in och bjuda på sig själv. För att lyckas med det är video ett perfekt format. Det är visuellt och lättillgängligt, men du får också komma väldigt nära människor. Det skapar ett engagemang bland dina närmsta som ökar spridningen. Och video behöver inte vara särskilt komplicerat eller dyrt.

Marknadsföring i Falkenberg

Jag hjälper dig med helheten; strategi, produktion, publicering och analys. Jag tar ett helhetsperspektiv över dina sociala medier och hjälper dig att nå fler kunder för att skapa resultat. Men jag kan också hjälpa dig med utvalda delar, som att producera innehåll som du sedan själv publicerar.

Hör av dig om du vill veta mer; mail@mattiastorsten.se

  •  
  •  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *